Jozefina Topalli si mban lotët teksa i drejtohet shkodranëve: Ju kërkoj ndjesë… (VIDEO)

0
458

Në përfundim të një interviste të gjatë për Radio Shkodra, ish kryetarja e Parlamentit, Jozefina Topalli është përfshirë nga emocionet.

Teksa po i drejtohej ish elektoratit që e zgjodhi tre herë deputete të Shkodrës, Topalli kërkoi ndjesë për punët që s’ka arritur të kryejë, duke u ndërprerë edhe nga emocionet e forta dhe lotët.

“Unë do doja të falenderoj Shkodrën dhe të kërkoj ndjesë nëse ndonjëherë nuk kam arritur të kryej punët që duhet të kryeja”, u shpreh Topalli në lidhjen telefonike.

Ndiqni pjesën e intervistës në Radio Shkodra më poshtë:

 

Komento