Kampionati Kombëtar. Vllaznia Taekwondo, kthehet në Shkodër me 4 tituj kampion

0
362

Ekipi i Vllaznisë në Taekwondo ka arritur të zërë vendin e tretë në kampionatin e 23-të Kombëtarë për të rritur.

Më poshtë gjeni të dhënat e bëra publike nga trajneri i Vllaznisë Elion Puka.

 • Vllaznia vend të 3-të në kampionatin kombëtarë!
 • Përfundoi me sukses kampionati i 23-të kombëtarë i Taekwondosë për kategorinë e të rinjve dhe të rriturve!
 • Nga ekipi ynë morën pjesë 3 arbitra,Vlerar Bekteshi ( kryegjygjtarë), Bledar Vukaj dhe Gramoz Hasa.
  Në total nga 10 sportistë u grumbulluan 9 medalje.
  Rënditja është si më poshtë:
  4 vende të para 🥇
  4 vende të dyta 🥈
  1 vend të 3-të 🥉

Kategoria te rritur,
1. Bora Qosja -49 kg kampione 🥇
2. Dea Gërçari -62 kg kampione 🥇
3. Ditmir Vodinaj -80 kg,kampion 🥇
4. Ehad Myftija -80 kg,vend i 3-të 🥉
5 Dorjan Dokaj – 80 kg,vend i 2-të 🥈
6.Armel Delaj +87kg, kampion 🥇
7. Ergi Artunda +87kg, vend i 2-të 🥈

Kategoria te rinjtë,
8.Alsaed Shabaj -55kg vend i 2-të 🥈
9.Liliana Mema -63kg vend i 2-të 🥈

 • Performanca ishte e mirë por na duhet të stërvitemi shumë fort në mënyrë që të rrisim objektivat tona.

Komento