VIDEO/ DPEC dhe FNSH-Shkodër në terren për vendosjen e barrierave mbrojtëse në fshatin Shirq

0
212

Permbytjet ne Qarkun e Shkodres pothuajse kane prekur te gjitha fshatrat. Por me i rrezikuari ndodhet fshati Shirq njesia administrative Dajc.

Si pasoje strukturat e DPEC, FNSH Shkodër, Ekipet e trajnuara nga Programi IPA Floods dhe Drejtoria e Zjarrfikësve Shkodër janë angazhuar në terren për montimin e barrierave mbrojtëse si masë paraprake duke shërbyer si pritë, në fshatin Shirq njësia administrative Dajç./RealitetiPost/

VIDEO

Komento