Shkrihet Hetimi Tatimor në Shkodër, largohen nga puna 21 inspektorë

0
1030

Ministrja e Drejtësisë Etilda Gjonaj, në cilësinë e Koordinatorit Kombëtar Antikorrupsion ka ‘shkrirë’ drejtorinë e Hetimit Tatimor në Shkodër duke larguar drejtorin dhe 21 inspektorë dhe drejtori, ndërsa 14 të tjerë janë paralajmëruar.

Gjonaj u shpreh se pas denoncimit në platformën e bashkëqeverisjes, u evidentuan shkelje në këtë drejtori duke sjellë largimin e drejtorit të hetimit tatimor për zonën e veriut dhe inspektorët.

ERTV Live😊: Masat e reja ndëshkimore kundër korrupsionit👊 – Raportimi Publik Javor i Koordinatores Kombëtare të Antikorrupsionit, ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj

Posted by Edi Rama on Wednesday, November 7, 2018

Komento