Gjimnazi “Oso Kuka” kontribon 600 mijë lekë të vjetra

0
435

Jo vetem biznese dhe fondacione, Musa Baculi mbi cdo gje ka prekur zemrat e bashkemoshatareve te tij. Shkollat njera pas tjetres jane sensibilizuar ne shuma te ndryshme, por mbi te gjitha me vlere te madhe shpirterore. Gjimnazi “Oso Kuka” i dorezoj nenes se 15-vjecarit 600 mije leke te vjetra te mbledhura nga nxenesit dhe mesuesit.

Disa prej shkollave te tjera qe kane kontribuar ne ndihme te Musa Baculit jane “abc Neki Lezha”, “Hamdi Bushati”, Xheladin Fishta etj. Apeli vijon te jete i hapur per cdokend qe deshiron te kontriboje, me qellimin e mire qe Mua Baculi te udhetoje sa me shpejt drejt Genoves, spitali qe i ka dhene shpresa per jeten./RealitetiPost/

Komento