Shorti i EURO 2020, Bekim Balaj: Shpresoj të bëjmë surprizën me Francën

0
77

Sulmuesi Bekim Balaj shpreson te një surprizë me Francën, ndërsa luftën për vendin e dytë e shikon mes tre ekipeve. “Kemi bërë shumë ndeshje me Francën, shpresoj të bëjmë ndonjë surprizë. Për vendin e parë është çështje e zgjidhur. Lufta bëhet për vendin e dytë dhe janë tre ekipe që e pretendojnë. Me Turqinë i matëm forcat tani vonë, është kundërshtar i përballueshëm me ne. Islanda ka treguar rritje dhe është kundërshtar serioz, por nuk është i pakalueshëm”

Komento