Ritmet e vdekjes: ky është grupi i rockut që u gëlltit nga tsunami së bashku me fansat

0
215

Tsunami më i fundit në Indonezi, ai të shtunës në mbrëmje, ka patur si simbol tmerri gëlltitjen e një koncerti rocku, përfshirë grupin dhe spektatorët.

Shfaqja e band-it vendas Seventeen po jepej në një plazh kur papritmas vala morri gjithçka.

Komento