PS mbledh Kryesinë, zbardhen pikat e diskutimit

0
104

Kryeministri Edi Rama ka mbledhur këtë të hënë Kryesinë e Partisë Socialiste.

Dy temat që do të diskutohen në mbledhjen e kryesisë së PS do të jenë ajo e bilancit të punës së qeverisë dhe e bilancit politikë.

Vendimet që do të merren në mbledhjen e sotme të Kryesisë do të diskutohen në Asamblenë e PS që do të mblidhet me datë 28 dhjetor.

Mbledhja e Kryesisë dhe Asamblesë së PS ka ardhur në një kohë kur në vend kanë ndodhur një valë protestash.

Ndërkohë duket se pas mbledhjes së Kryesisë dha Asamblesë në qeverinë Rama të ketë dhe ndryshime në radhët e kabinetit qeverisës.

PS e mblodhi Asamblenë më datë 7 shtator ndërkohë që foksui ishte tek zgjedhjet lokale.

Komento