Denoncimi: Në spitalin e Shkodrës lejohen vetëm 7 ekografi në ditë, favorizim për privatin

0
514

Ish Kryeministri Sali Berisha vijon publikimet e qytetarëve të cilët denoncojnë në lidhje me problematika të ndryshme. Para pak minutash Berisha ka publikuar një denoncim i cili lidhet me spitalin e Shkodrës, ku thuhet se në këtë spital nuk bëhen më shumë se 7 ekografi në ditë, kjo sipas denoncuesit bëhet për të favorizuar klinikat private.

Denoncimii ish Kryeministrit Berisha

Ky eshte bashkepunim ne rrjepje dhe korrupsion!

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sb

Pershndetje Dr. Berisha, desha te denoncoj nje fakt nga Spitali Rajonal Shkoder, ne nje spital qe eshte per te gjithe veriun me urdher nga lart lejohen vetem 7 echografi ne dite si e si per te detyruar pacientet e shkrete te shkojne tek gjakpiresit privat…

Ky eshte bashkepunim ne rrjepje dhe korrupsion!Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sbPershndetje Dr. Berisha,…

Posted by Sali Berisha on Sunday, February 10, 2019

Komento